Mentrum Ouderen heet voortaan Arkin Ouderen

Met ingang van 1 september 2019 maakt de naam Mentrum Ouderen plaats voor een nieuwe naam. Deze nieuwe naam heeft te maken met de ontwikkeling die de afdeling Ouderen in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Kleinschalig begonnen als afdeling van Mentrum is het onderdeel uitgegroeid tot een professioneel expertisecentrum met een uitgebreid aanbod voor ouderen. Er wordt intensief samengewerkt met alle specialismen van Arkin en daarom lag de nieuwe naam eigenlijk wel voor de hand. Arkin Ouderen. Aangenaam.

Zoals altijd blijft Arkin Ouderen zich richten op de behandeling van ouderen als psychische, sociale of lichamelijke problemen een rol spelen en klachten veroorzaken. De bereikbaarheid, behandellocaties, gemaakte afspraken en telefoonnummers blijven ongewijzigd. Alleen de naam verandert.

We hebben meteen ook een nieuwe huisstijl doorgevoerd. De mensfiguurtjes in het beeldmerk symboliseren samenwerken. Samenwerking tussen cliënten, naasten en behandelaren. Maar ook samenwerking met huisartsen of met instanties die betrokken zijn bij de behandeling van de cliënt.

Kortom: bij Arkin Ouderen is alles gericht op samenwerken. Omdat ieder mens recht heeft op een betekenisvol leven. En dat bereik je alleen maar … samen.

Foka Eekhof,
psychiater, directeur