Deel jouw ervaring

'Voor een betekenisvol leven’

Hoe kunnen wij helpen?

Arkin Ouderen biedt specialistische behandelmogelijkheden aan ouderen als psychische, sociale en lichamelijke problemen een rol spelen en het leven op zijn kop zetten. Na aanmelding beoordelen wij eerst uw situatie en luisteren we goed naar uw persoonlijke behoeften en wensen. Daarna stellen we een behandelplan op. Dat doen we samen met u en waar mogelijk met familie of andere naasten die u goed kennen en graag betrokken willen worden bij de behandeling.

De behandeling is gericht op genezing en vindt bij voorkeur plaats in uw eigen vertrouwde omgeving of zo nodig in onze Ouderenkliniek. Kort en intensief als het kan, langer durend als dat nodig is. En als genezing niet haalbaar is? Dan doen wij ons best om achteruitgang zo lang mogelijk tegen te gaan. Ook besteden onze behandelaren veel aandacht aan het leren omgaan met beperkingen.

Arkin Ouderen is een relatief kleine zorginstelling met gedreven behandelaren, korte communicatielijnen, een warme sfeer en persoonlijke aandacht in een professionele omgeving. Afhankelijk van uw omstandigheden en behoeften past onze deeltijdbehandeling misschien goed bij u. Dat bespreken we samen. Wij hebben ook speciale poli’s, zoals een Geheugen Poli en een Alcohol Poli. Een intensieve kortdurende opname in de Ouderenkliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

 

'Arkin Ouderen; als psychische, sociale en lichamelijke problemen het leven op zijn kop zetten'
ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2021 Arkin Ouderen - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin